Dag 15: Onderweg naar Los Angeles

25 september 2017 - Los Angeles, California, Verenigde Staten

We hebben tot nu redelijk goede hotelletjes gehad. Deze van vannacht was van mindere kwaliteit of eigenlijk slecht😱😱😱. We hebben beiden slecht geslapen 💤💤en zijn in de ochtend snel vertrokken. Ontbijt ☕️☕️🍪was er niet, nou ja, een muffin, en dat noemen ze dan continentaal.... We zijn naar het centrum gereden en hebben bij een Starbucks gegeten. Dat was lekker😀😀.Toen nog even naar de Best Buy gegaan om een nieuw pennetje te halen voor Paul voor de I-pad, die ander lang nog in San Francisco😊😊,en toen en-route. Een stuk langs de historische highway 1 en daarna over op de 101. Tussendoor hebben we nog bij een van de vele landbouwvelden verse aardbeien 🍓🍓gekocht. Enorm veel wat er allemaal verbouwd wordt🍒🍑🍆🍠🌽🍅🍍🍈🍉🌽🌽🍌🍋🍎🍐. Het was een lang stuk weg met weinig variatie en het was druk. Ik merk dat ik het een beetje zat wordt. Waar je in het begin met gemak grote stukken overbrugd, merk ik dat het me nu allemaal te lang duurt. Relatief weinig kilometers kosten een hoop tijd. Maar ik ben blij met de rijkunsten van mijn mannetje😊😊😊. Alle kilometers 🚙🚙heeft hij gevreten en dat zijn er wel veel. We moeten nog even kijken hoeveel er op de teller staat. Veilig en wel heeft hij ons door LA gemanouvreerd en zijn we bij ons hotel aangekomen, zo rond half vijf. Koffers 🛄🛄uit de auto, biertje 🍺🍺en ff zitten. Toen stukje gaan wandelen 🚶🏼‍♀️🚶🏼en neergestreken bij een Thais 🇹🇭🇹🇭restaurant. Ik denk dat we in een Thaise buurt zitten, want alles is Thais wat de klok slaat. Maar we hebben heerlijk gegeten, daarna koffie gehaald bij de Starbucks en nu op onze kamer genieten van de koffie. Voor ons zo welterusten😴😴😴, voor de lezers 📰📰fijne dag!!!! ( er staan maar weinig foto's omdat ik nagenoeg niets heb gemaakt 😥)

1. Brenda Sandifort:
    26 september 2017
    Geniet van de laatste dagen en tot snel!!! Xx
  2. Jan van Leeuwen:
    Enjoy LA and we Will see you soon 😍😍
  3. Hans en Nelleke:
    26 september 2017
    Hele mooie verhalen Yvonne en Paul. Dank jullie wel!!!
    Op een gegeven moment zit je hoofd vol hè?
    Lieve groeten van ons