Dag 11: San Francisco
21 september 2017 - San Francisco, California, Verenigde Staten
Na een heerlijke nacht in ons pittoreske hotelletje is Paul lekker een rondje gaan hardlopen. 6,6 kilometer heeft hij 🏃🏻🏃🏻🏃🏻gelopen. Ondertussen ook een wasje gedraaid, zodat we de laatste dagen goed doorkomen. Nadat Paul klaar was met douchen zijn we gaan ontbijten🍳🍞 bij een tentje om de hoek. Niet echt goedkoop San Francisco, maar het was wel lekker. Daarna maar aan de wandel🚶🏼🚶🏼♀️, richting Fishermans Warf. Klein stukje lopen, hooguit 10 minuten. Het was gezellig druk en er zat een kerel heerlijk te zingen 🎤🎤( zie video). Daarna naar een museum ☎️geweest van oude speelautomaten, flipperkasten ed. Erg leuk. Lekker verder gewandeld en richting de zeeleeuwen 🌊gelopen. Heerlijk zoals die beesten van de zon genieten! Verder gewandeld en even staan te kijken bij een cruise schip wat in de haven lag. Tijdens de terugwandeling kwamen we langs een verkooppunt van bustickets. Zo'n Hop op, Hop af bus. Ticket gekocht en een bustour gemaakt van 2,5 uur. Voordeel is dat je de hele stad ziet. We zaten bovenaan in de dubbeldekker 🚌🚌, dus uitzicht was grandioos. Morgen is de ticket ook nog geldig en pakken we de tour nog een keer (waarschijnlijk). Na afloop ons opgewarmd 🌞🌞in het hotel, het laatste stuk was stervenskoud. Yvonne is beneden gaan zitten, ik ben boven gebleven voor de foto's. De wind 🌬🌬was hard en fris.
Ik ben op zoek gegaan via Yelp naar een restaurantje en vond een leuke, vlak in de buurt. Een Belgische tent. Daar heerlijk genoten van Belgisch bier🍻🍻 ( hadden meer dan 300 soorten) en voor Paul een stoofpotje 🐂en voor mij een steak🐃.Heerlijk!!!! Na het eten weer terug gewandeld en Paul zit nu in een relaxstoel terwijl ik deze update weer schrijf. Morgen weer drukke dag voor de boeg, met voor de avond Alcatraz🔫 op het programma. Tot morgen!!!!

Geniet er maar lekker van!!
Enne Paul laat je morgen niet opsluiten hoor😜
This leuk dat we op deze manier de vakantie mee kunnen maken.
Dikke kus💋